Ga naar de inhoud

Business of Design Week Hongkong - Wil je op prospectie?

 Business of Design Week Hongkong - Wil je op prospectie?

2 tot 7 december 2013 @ Hongkong

België is gastland van de Business of Design Week 2013  in Hongkong (2-7/12/13). Design Platform Vlaanderen wil Vlaamse (mode)ontwerpers aanmoedigen om businessopportuniteiten te exploreren in Hongkong en China en geeft dan ook 10 designbureaus/modebedrijven tijdens de BoDW de kans om gedurende 5 dagen intensief op prospectie te gaan. Ze worden daarbij begeleid door een consultant die op voorhand relevante prospects selecteert en contacteert en zorgt voor een volle agenda. De geselecteerde designers krijgen op voorhand eveneens een intensieve briefing opdat ze het nut van dit traject kunnen maximaliseren. Vlucht en 6 nachten accommodatie worden door DPV vergoed.

Wilt u uw product of diensten exporteren naar China? Bent u op zoek naar lokale productie- of distributiepartners? Bezorg ons dan voor 21 oktober uw persoonlijke gegevens, exportstatus en motivatie via onderstaand formulier. Indien u een portfolio wenst toe te voegen, mag u dat bezorgen aan dpvlaanderen@gmail.com.

Een onafhankelijke jury zal de designbureaus/modebedrijven selecteren op basis van exportplannen en motivatie. De geselecteerden krijgen voor eind oktober antwoord.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.