Ga naar de inhoud

Flanders Inshape wordt Expertisecentrum Business Design & Innovatie

Flanders Inshape wordt Expertisecentrum Business Design & Innovatie

Flanders Inshape slaat de handen ineen met het Competence Center Next Generation Industy van Antwerp Management School (AMS). Eerder dit jaar vond de acquisitie plaats van Flanders Inshape door AMS en wij zijn blij u te melden dat wij voortaan samen waarde gaan creëren.

Samen beogen we de transformatie van ondernemingen en organisaties naar innovatieve en duurzame activiteiten. We streven naar een betere klantenbeleving en succesvolle groei, om zo de concurrentiepositie van jouw bedrijf te versterken.

Het Expertisecentrum Business Design & Innovatie ontwikkelt kennis en tools op het vlak van product- en serviceontwikkeling, design en designmanagement voor B2C en B2B bedrijven in diverse sectoren. De gebruiker vormt daarbij de bron en inspiratie voor innovatie. Aan de hand van wetenschappelijk en toegepast onderzoek ondersteunen wij bedrijven uit tal van sectoren in hun zoektocht naar nieuwe businessmodellen.

Bovendien ondersteunen deze kennis en competentie bedrijven om hun innovatie af te stemmen op verschillende technologische, economische en maatschappelijke trends. Het vernieuwde Expertisecentrum garandeert hierbij een gediversifieerde aanpak, rekening houdend met de maturiteit, het kennisniveau en de adoptiecapaciteit van het bedrijf.