Ga naar de inhoud

Geef je innovatietraject extra zuurstof!

Geef je innovatietraject extra zuurstof!

Je innovatietraject wil maar niet vlotten of je weet niet hoe je er aan begint? Geef je innovatietraject een boost met externe experten!

Je bent innovatief, hebt plannen en projecten, maar…
... 'De dagelijkse realiteit slorpt je zodanig op dat je er niet toe komt'
... 'Je weet niet waar je moet beginnen'
... 'Je zit vast omdat je je op onbekend terrein begeeft'
... 'Budgetten zijn krap, risico’s groot'

Geef je innovatietraject extra zuurstof! Ervaren adviseurs van Flanders Inshape, samen met - in functie van jouw behoefte geselecteerde - professionele dienstverleners, investeren dankzij het project Tandem gratis drie dagen tijd en kennis in jou en jouw project. 

Je hebt een maakbedrijf en wenst te innoveren in diensten, je denkt na over je businessmodel, je wil je innovatieprocessen professionaliseren en beter onder controle krijgen, je zoekt technische ondersteuning en expertise, je wil gebruikers betrekken bij de ontwikkeling van je innovatieve producten of diensten…

Hulp is onderweg! Neem deel aan het Tandem project en vind een pragmatisch antwoord op je behoeften via een kort en krachtig innovatietraject: 2 dagen intensief werken aan maximaal resultaat.

Je hebt geen excuus meer om er niet aan te beginnen!

Je kan als bedrijf heel eenvoudig instappen:
1. Je schrijft je in als kandidaat via marie@project-tandem.eu.
2. Via een kleine voorafgaande oefening gaan we na wat jouw specifieke behoefte is.
3. Je neemt deel aan een halve dag workshop waarin duidelijker wordt wat de basisprincipes van designgedreven innovatie zijn.
4. Flanders Inshape voorziet samen met een dienstverlener (een expert op het vlak van designgedreven innovatie) een gecondenseerde workshop (2 dagen) in je bedrijf op maat van jouw innovatiebehoefte. 

Deze korte begeleiding wordt gratis aangeboden, dankzij het project Tandem.