Ga naar de inhoud

Wat als je jouw klanten echt zou kennen?

Wat als je jouw klanten echt zou kennen?

Conferentie
What if you really knew your customer?
7 november
Vooruit Gent

Innovatie heeft enkel zin als meerwaardecreatie voor klanten en gebruikers het uitgangspunt is. Dat is een strategische keuze. Een strategie die innovatieve bedrijven ertoe aanzet om de gebruikersgerichte aanpak te hanteren in hun productontwikkeling, in hun HR management, hun team, kortom in de hele bedrijfsvoering.

Negen straffe madammen vertellen je hoe dat werkt. Ze delen hun kennis en expertise in boeiende keynotes en praktische inspiratiesessies, met netwerking voor en na.

•   Annemie Ress van PurpleBeach deelt de kennis die ze bij eBay, Paypal en Skype opdeed. Ze bezit een schat aan expertise op het vlak van people innovation.
•   Iréne Stewart Claesson van LOTS Design uit Zweden is een krak in strategisch design, heeft 20 jaar ervaring, en werkte voor klanten als Volvo en Ikea.
•   Elke Jeurissen & Cato Léonard van Glassroots hebben het over de kracht van stakeholders in het groeiproces van je onderneming.
•   Ann Petermans & Katelijn Quartier van Universiteit Hasselt bekijken Design for experience door een architecturale bril.
•   Caroline Van Cauwelaert is een expert in service design en neemt je mee in de trajecten die ze met Yellow Window begeleidde.
•   Abke Geels van Flex/The Innovationlab speelt met jou het DesignGame dat consumenten en designers bij elkaar brengt om samen te creëren.
•   Geke van Dijk van STBY zal je alles leren over klantgestuurde diensteninnovaties. Met voorbeelden als de Nederlandse Spoorwegen en Prorail kan ze ons zeker nog heel wat bijbrengen.

Jo Libeer, gedelegeerd bestuurder van Voka, heeft de uitdaging aanvaard om zijn licht te werpen op de aangebrachte thema’s in functie van de transformatie van Vlaamse ondernemingen.

Laat je inspireren en kom op 7 november naar Vooruit Gent!

Hier vind je alle info en kun je inschrijven.


De Meet & Greet met lunch wordt vriendelijk aangeboden in samenwerking met Design Platform Vlaanderen.