Ga naar de inhoud

Word lid van Commanity, nu met extra korting

commanity Karel Vinck
Waarom Commanity?

Omdat het succes van de directie van technologie-georiënteerde bedrijven steeds meer afhangt van factoren die te maken hebben met de markt. Juiste investeringsbeslissingen nemen, vergt voor ondernemers en managers met een P&L-verantwoordelijkheid dan ook steeds meer expertise op vlak van industriële marketing en business development. Net in die domeinen wil Commanity hen nieuwe inzichten bieden.

Commanity is dé community over industriële marketing en business development voor ondernemers en managers met een P&L-verantwoordelijkheid in een technologie-georiënteerd bedrijf in Vlaanderen.


Wat Commanity voor u doet

We organiseren jaarlijks twee grote en een aantal kleinere events, we bouwen een netwerk uit van experten die de referentie zijn op vlak van industriële marketing in België en we publiceren samen met die experten regelmatig artikels. Op onze blog verzamelen we interessante inzichten, opleidingen en seminars.

Uw voordeel

• U kunt gratis deelnemen aan de events van Commanity (waarde: 450 euro)

• U krijgt toegang tot alle artikels van Commanity

• U kunt rechtstreeks vragen stellen aan een van onze experts

• U krijgt de gelegenheid om te sparren met collega’s

• U blijft automatisch op de hoogte van wat leeft op vlak van industriële marketing en business development

Praktisch

• 250 euro lidgeld per jaar (excl. btw).

• Korting van 50 euro voor leden van een van de  partnerorganisaties van Commanity. Als relatie van Flanders Inshape geniet u dus van een extra korting van 50 euro bovenop de vroegboekkorting als u vóór 30 november lid wordt. Na 30 november geldt enkel de relatiekorting.

• Extra vroegboekkorting van 50 euro (enkel voor wie zich lid maakt vóór 30 november).

Word nu lid! Klik hier en verzilver uw vroegboekkorting.

Met steun van: Agoria, AIG, Belgian Vietnamese Alliance, CIMCIL, CxMI, CxO Magazine, Essenscia, FEBE, Fedustria, FIT, FITCE.be, Flanders’ FOOD, Flanders InShape, Flanders’ PlasticVision, Forte, Grant@vice, ie-net, NAV, Sirris, Startups.be, Supply Chain Problem Solver, Vandekerckhove & Devos,
V-ICT-OR, vMA