Ga naar de inhoud

Leiderschapsworkshop voor innovatieve kmo's

Wanneer:

Waar: Kortrijk, Ondernemerscentrum

Op 4 juli geeft Roel De Rijck, innovatie-expert van Antwerp Management School, een introductieworkshop die je inzicht verschaft in jouw leiderschapskills en welke leiderschapselementen door jou ontwikkeld kunnen worden om te blijven voldoen aan de noden en behoeften binnen jouw organisatie.

Naar aanleiding van de boeklancering van het nieuwe boek 'De kleren van de leider' als opvolger van het succesvolle boek 'De leider in de spiegel' van professoren Koen Marichal en Jesse Segers van Expertisecenter Leiderschap, ontwikkelde Antwerp Management School een leiderschaps-introductieworkshop om de basisprincipes van leiderschapsontwikkeling vatbaar te maken voor kmo’s.

In deze workshop krijg je inzicht in je eigen leiderschapsvoorkeur en ga je na wat jouw context is waarin je je leiderschapskills dient aan te wenden. Snel wordt het duidelijk dat leiderschap niet te vatten is in één waarheid, maar dat de context bepalend is in het maken van leiderschapskeuzes. En de wereld van innovaties binnen kmo’s is een wereld van constant veranderende context die heel wat persoonlijke keuzes vergt. Gedurende deze workshop kom jij te weten welke keuzes aansluiten bij jouw context.

Info & inschrijven

Archief